ماریا یوسفزی
ماریا یوسفزی

ماریا یوسفزی

وخامت حقوق بشر در افغانستان

ناوی پیلای، رییس بخش حقوق بشر سازمان ملل متحد از بدتر شدن وضعیت حقوق بشر در افغانستان ابراز نگرانی کرده است.

پیلای می گوید، با پایان برنامه انتقال کامل مسوولیت های امنیتی و سیاسی از نیروهای خارجی به افغان، امکان از بین رفتن دستلوردها در زمینه حقوق بشر در این کشور وجود دارد.پیلای می گوید، با پایان برنامه انتقال کامل مسوولیت های امنیتی و سیاسی از نیروهای خارجی به افغان، امکان از بین رفتن دستلوردها در زمینه حقوق بشر در این کشور وجود دارد.
او روزگذشته در یک نشست خبری در کابل گفت: "در جریان یازده سال گذشته افغانستان شاهد پیشرفت های قابل توجهی در زمینه حقوق بشر بوده اما اکنون وضعیت حقوق بشر در این کشور رو به وخامت است."
پیلای می گوید، با پایان برنامه انتقال کامل مسوولیت های امنیتی و سیاسی از نیروهای خارجی به افغان، امکان از بین رفتن دستلوردها در زمینه حقوق بشر در این کشور وجود دارد.
او تاکید کرد: "من از اینکه وضعیت حقوق بشر در افغانستان رو به وخامت است، جداً نگرانم. فعالان مدنی افغانستان نیز نگران هستند که دستاوردهای دوازده سال گذشته با خطر رو به رو شود."
ناوی پیلای، رییس بخش حقوق بشر سازمان ملل متحد این اظهاراتش را روزگذشته(سه شنبه) در کابل در حالی طرح کرد که پیشتر رییس جمهور کرزی، پس از آنکه زمان کاری پنج تن از اعضای پیشین کمیسیون حقوق بشر تمام شد، پنج تن را به عنوان اعضای جدید این کمیسیون منصوب کرد.
نداشتن سابقه کاری و نزدیک بودن افراد تازه معرفی شده در کمیسیون مستقل حقوق بشر با ارگ ریاست جمهوری، انتقادهای تند برخی نهادهای جامعه مدنی کشور را نیز به دنبال داشته است.
با این حال ناوی پیلای در این مورد گفت: "بر اساس اصول نامه پاریس کسانی در کمیسیون حقوق بشر منصوب می شوند باید با مسایل حقوق بشری آشنا باشد و همچنان در این بخش تجربه لازم را داشته باشند."
او می گوید، گزینش پنج عضو تازه کمیسیون مستقل حقوق بشر سبب خواهد شد تا این کمیسیون در ارزیابی'کمیته بین المللی هماهنگی' مقام خود را از دست داده و به عنوان یک نهاد درجه دوم شناخته شود.
پیلای تاکید کرد، انتصاب کمیسارهای جدید در کمیسیون حقوق بشر افغانستان برای ما دردناک است.
تلاش های پنهان برای پایمال کردن حقوق زنان
در قانون جدید انتخابات افغانستان، کرسی‌های زنان در شوراهای ولایتی  کشور، از ۲۵ درصد به ۲۰ درصد کاهش یافته است.
ناوی پیلای، رییس بخش حقوق بشر سازمان ملل متحد می گوید، تلاش‌های پنهانی در افغانستان جریان دارد تا حمایت از حقوق زنان را ضعیف کند.
او گفت که به همین دلیل قانون منع خشونت علیه زنان اجرا نمی‌شود
خانم پیلای خطاب به رییس جمهور کرزی گفت که دستاوردهای یک دهه گذشته در بخش حقوق بشر در افغانستان در نظر گرفته شود تا این دستاوردها قربانی معاملات سیاسی نشود.

تجاوز بالای دختر 4 ساله بعد از تجاوز به قتل رساندن ان

مقام های امنیتی در ولایت هرات در غرب کشور می گویند که یک دختر چهارساله در این ولایت پس از تجاوز به قتل رسیده است.

مقام های امنیتی در ولایت هرات در غرب کشور می گویند که یک دختر چهارساله در این ولایت پس از تجاوز به قتل رسیده است.مقام های امنیتی در ولایت هرات در غرب کشور می گویند که یک دختر چهارساله در این ولایت پس از تجاوز به قتل رسیده است.
عبدالحمید حمیدی، آمر امنیت قوماندانی امنیه هرات با تایید این خبر می گوید که این دختر پس از تجاوز از سوی یک یا چند نفر به قتل رسیده است.
او گفت که در پیوند با این قضیه یک فرد دستگیر شده و تحقیقات همچنان ادامه دارد.
هرات در غرب کشور از ولایت هایی است که آمار بالایی در تجاوز و خشونت های جنسی دارد.
تجاوز بالای یک دختر چهار ساله و قتل آن در هرات بی سابقه خوانده شده است.
گفته می شود که از آغاز سال جاری تاکنون بیشتر از 10 مورد خودکشی زنان در ولایت هرات رخ داده است.
با این حال داکتر برکت الله محمدی، مسوول طب عدلی شفاخانه حوزوی هرات می گوید، دختری که پس از تجاوز به قتل رسیده مریم نام داشته و چهار ساله بوده است.
او گفت که این دختر باشنده منطقه باغ دشت شهر هرات بود که جسد آن عصر روز گذشته به شفاخانه حوزوی هرات انتقال یافت.
او همچنان گفت، برعلاوه تجاوز بالای این طفل، آثار خفه شدگی در گلوی آن نیز دیده شده است.
همزمان با این رویداد مقام های امنیتی در ولایت هرات از کشف اجساد یک زن وشوهرازمنطقه پل مالان ولسوالی انجیل هرات خبر دادند.

توانمندی زنان افغان


بنازم غرور افغانی ات را ای زن

   بنازم همت ولای ات را ای زن                                                          

           بنازم دید وسیع ات را ای  زن

                بنازم صبر و  وقارات را ای زن

 

 

زن افغان در طول تاریخ بشر امتحان خود را داده که چقدر تمام رنج ها و مشقت ها را با صبر و شکیبای سپری کرده و اولادنیرومند و قهرمان به دنیا اورده که افتخارات زیاد را به کشور خودکسپ کرده است.با وجود که مملکت ما در این سه دهه جنگ همه جیز را خودرا ازدست داده با ان هم مایان همت خود را هیچ وقت از دست ندادیم و نمی دهیم.

اما بعضی مردم که خودرا فروخته اند و اولاد های خودرا  هم به خون فروخته شده خود تولد کرده اینده شان وخیماست. دوستان شما بیبین که خانم های زحمت کش ما چطور کار صقیل را انجام میدهند به خاطر لقمه نان برای فامیل انجام می دهند.                                                                                                 

 

                    

فعالیت اجتماعی زنان


   زنان افغانستان باوجود مشکلات امنیتی .خانواده گی دارند باز هم علاقمند استند  که در کار های اجتماعی که سهم فعال داشته باشند.اگر چه تهدید های از هر طرف متوجه شان است به ان هم تلاش دارند  در هر عرصه رشد کنند و خود مصدر خدمت در اجتماع خود  باشند.

سناریوی جنگ جهانی سوم

 هدف از نقشه امریکا برای مداخله نظامی در سوریه تمام کردن «نمایشِ جنگی خود در چهار منطقه‌» افغانستان- پاکستان، عراق، فلسطین و لیبی و برپایی «سناریوی جنگ جهانی سوم» است.

به گزارش خبرگزاری خاورمیانه، این استاد دانشگاه مقاله ای به وب‌سایت گلوبال ریسرچ نوشت: «حمله به سوریه به یکپارچه شدنِ این نمایش‌های جنگی می‌انجامد که این امر در نهایت به یک جنگ بزرگ‌تر در خاورمیانه و آسیای مرکزی ختم خواهد شد.»

چوسودوفسکی می‌گوید امریکا در چندین کشور از جمله یمن، سومالی، مصر، مالی و نیجر به واسطه‌ی حمایت از گروه‌های مرتبط با القاعده آتش «جنگ داخلی» را برمی‌افروزد و زمینه را برای مداخله واشنگتن به شکل عملیات‌های ضد تروریستی فراهم می‌کند.

وی هشدار داد: «اذهان عمومی تا حد بسیاری از پیامدهای جدی این طرح‌های جنگی که می‌تواند بشریت را به سوی سناریوی جنگ جهانی سوم سوق دهد، ناآگاه است.»

دولت اوباما مدعی شده که دولت بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه مسئول حمله شیمیایی خونین اخیر در حومه دمشق بوده است؛ این در حالی است که هیچ مدرکی بر دخالت نیروهای دولتی در این ماجرا وجود ندارد. گفته می‌شود کاخ سفید خود را بری حمله نظامی به اهداف سوری آماده می‌کند.

چوسودوفسکی با اشاره به یکی از گزارش‌های لس آنجلس تایمز در اوت سال ۲۰۱۲ گفت که مقدمات «حمله شیمیایی پرچم دروغین» در سوریه بیش از یک سال پیش آغاز شد، زمانی که پنتاگون «گروه‌های کوچکی از نیروهای عملیات ویژه» را به کشورهای عربی فرستاد تا به قول خود سلاح‌های کشتار جمعی را نابود کنند.

این تحلیلگر سیاسی تصریح کرد: «تیم‌های ویژه عملیاتیِ سلاح‌های کشتار جمعی که از سوی امریکا حمایت می‌شده‌اند سناریوی احتمالی حمله شیمیایی پرچم دروغین را طرح‌ریزی کرده‌اند.»

چوسودوفسکی می‌گوید طراحان نظامی امریکا، ناتو و اسرائیل از سال‌ها پیش زمینه را برای مداخله نظامی «بشردوستانه» در سوریه فراهم کرده‌اند.

وی گفت که امریکا و هم‌پیمانان منطقه‌ای آن از جمله اسرائیل، عربستان سعودی و قطر از گروه‌های شبه‌نظامی در سوریه حمایت می‌کرده‌اند، کسانی که مسئول حملات تروریستی برضد غیرنظامیان بوده‌اند و این در حالی است که «تلفات گسترده غیرنظامی» نقشی اساسی در دکترین نظامی امریکا ایفا میکند.

مایکل چوسودوفسکی گفت: «تلفات غیرنظامی به عنوان روشی برای جلب حمایت عمومی از جنگ به خاطر دلایل بشردوستانه نگریسته می‌شود. عاملان ام آی۶، سیا و موساد همانند نیروهای غربی از همان ابتدا شورشیان را متحد کردند. حملات تروریستی پر سر و صدا از سوی پیمانکاران نظامی و عاملان اطلاعاتی هماهنگ شده‌اند.»

به گفته این استاد دانشگاه، یکی دیگر از اجزای اصلی دستورکار نظامی امریکا «تشدید» است.

چوسودوفسکی می‌گوید که اسرائیل و ترکیه هم در مبارزه هوایی و هم در استقرار نیروهای زمینی با امریکا همکاری خواهند کرد.

این استاد دانشگاه در پایان هشدار داد که حمله نظامی تحت رهبری امریکا به سوریه در دیگر بخش‌های جهان و به ویژه جنوب شرقی آسیا و خاور دور، که در آن امریکا با روسیه و چین مقابله می‌کند عواقبی جدی در پی خواهد داشت.